קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כנפי ויסקי מעושנות

כנפי ויסקי מעושנות
כנפי ויסקי מעושנות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רק רוטב, חרדל דיז'ון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כנפי עוף אפויות ברביקיו ויסקי, ממרח סלמון מעושן ויסקי, ו כנפיים מעושנות ממולאות ביזון (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מזמרה מטבח או סכין חדה מאוד, לחתוך כל כנף לשניים כדי להפריד את הדירה מן התיפוף; לחתוך ולזרוק את הקצה או לשמור אותו למלאי. לשטוף את החלקים היטב, ללטף אותם יבש, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומניחים אותם בצד בשקית מקפיא zip-top גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
בסיר קטן, לטאטא את הרוטב עם ויסקי וסוכר ולהביא רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחרדל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את התערובת בשקית עם כנפי העוף, לאטום את התיק, ולשרות במקרר לפחות 30 דקות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
הכן מעשן עם שבבי עץ ספוג ולחמם אותו 121° (ראה הערות של קוק). לחלופין, הכן גריל פחם (ראה הערות קוק) או גריל גז (ראה הערות קוק) לעישון ולחמם אותו לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר את הכנפיים מן המרינדה ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מניחים את הכנפיים במחבת אלומיניום גדולה ורדודה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את המחבת חשופה במעשן ומבשלים, במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את הכנפיים מהמעשן ומגיש עם יותר רוטב בצד אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
כיצד להכין מעשן
11
מעשנים עשויים לעישון, אבל יש מגוון רחב של אפשרויות מן מעשנים "כדור"שריפת פחם בסגנון אל הביצה הירוקה הגדולה קרמיקה. בכל אחד מאלה אתה צריך לבחור איזה עץ תעשן, ואני ממליץ יער פירות כי הם מתונים בטעם, וגבוהים sap, ובדרך כלל יש פחות זיהומים בהם; אתה יכול לבחור מכל מה שהכי קל למצוא לידך: תפוח, דובדבן, ענבים, והאהוב האישי שלי, אפרסק. משרים שבבי העץ שלך שעה לפני שאתה מתכנן להדליק את המעשן שלך. התחל את הפחם שלך בארובה פחם כפי שתואר לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לשימור,לשימור,
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ענביםענבים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מניחים את הגחלים בשליש התחתון של המעשן (קופסת האש). לפזר את שבבי עץ ספוג מראש על הגחלים. מה שאני רוצה שתעשו שאולי אתם עדיין לא יודעים עליו הוא לשים מחבת מים בתחתית התנור שלכם. מחבת מים היא לא דרישה לבשל ברביקיו; זה מגע סגנוני שאני אוהב. אני אוהב את זה כי יש לו יתרון משמעותי: מחבת המים יוצרת אמבט מים מהביל בתוך המעשן המסייע לשמור על הלחות של הבשר, אשר נמצא באופן טבעי marbling שלה (או שומן). המים מסייעים לשמור על מרקם עסיסי לח בבשר ולמנוע ממנו להתייבש. כדי להגדיר מחבת מים, פשוט למלא מחבת כבדה בינונית (לא גדול יותר 13 על ידי מחבת לזניה 9 אינץ') על חצי הדרך עם מים ומניחים אותו בתחתית המעשן שלך. מדפי הגריל (יש בדרך כלל שניים) מתאימים מעל מחבת המים. סגור את המכסה ופקח על האש עד שתגיע לטמפרטורה הרצויה.כיצד להכין קומקום או גריל פחם אחר לעישון
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
קח על כוס שבבי העץ האהובים עליך (אני אוהב אפרסק עץ, להיות מג ' ורג ' יה) ולספוג אותם מספיק מים כדי לכסות אותם לפחות שעה או, אפילו טוב יותר, בן לילה. כשתהיי מוכנה לבשל, תרוקני את שבבי העץ. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולאטום את הקצוות; התיאור הטוב ביותר שראיתי של טכניקה זו הוא לעשות את זה כמו "בוריטו"—חבילה של שבבי עץ ספוג סחוט. באמצעות שיפוד עץ ארוך או מזלג חד, לתקוע כמה חורים בחלק העליון של החבילה. תניח את החבילה בצד. לאחר מכן להכין את הגריל: על גריל קומקום סטנדרטי, הבנק פחם שלך לצד אחד, עוזב אזור קר לבשר להיות ממוקם (אזור חום "עקיף", שבו הבשר אינו ישירות על הלהבה, אבל הוא עדיין מבושל על ידי זה). אז תניח את חפיסת שבבי העץ מתחת לפחם.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
מניחים את המכסה על הקומקום ושולטים ברמת החום עם פתחי האוורור של קומקום גריל, פותחים אותם יותר כדי לקרר את המעשן וסוגרים אותם כדי להעלות אותו.כיצד להכין גריל גז לעישון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
רוב הדגמים של גריל גז יש שניים או שלושה מבערים שניתן לשלוט בנפרד. הנה מה שאתה עושה: לקחת על כוס שבבי העץ האהובים עליך (אני אוהב עץ אפרסק, כפי שהזכרתי לעיל) ולספוג אותם מספיק מים כדי לכסות אותם לפחות שעה או, אפילו טוב יותר, לילה. כאשר אתה מוכן לבשל, לנקז את שבבי העץ. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולאטום את הקצוות; התיאור הטוב ביותר שראיתי של טכניקה זו הוא לעשות את זה כמו "בוריטו"—חבילה של שבבי עץ ספוג סחוט. באמצעות שיפוד עץ ארוך או מזלג חד, לתקוע כמה חורים בחלק העליון של החבילה. תניח את החבילה בצד. (הפוך 2 אם יש לך גריל 3 מבער. על גריל גז שני מבערים, אור רק צד אחד; על יחידה שלוש מבער, להדליק את שני מבערים חיצוניים ולהשאיר את אחד באמצע קר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
מניחים את החבילה של שבבי עץ על סעיף מואר (או סעיפים). הלהבה תשרוף את הצ ' יפס הרטוב, ותפיק עשן כדי לבשל ולטעום את הבשר שלך. ואז תוכלו למקם את הבשר שלך על סעיף unlit של גריל גז ומבשלים אותו בחום עקיף. זהו זה. אל תדאגו לפתחי האוורור של הגריל ולהפוך אותם סגורים היטב; עשו כמיטב יכולתכם כדי לסגור אותם, אבל אל תדאגו; אף אחד מהמעשנים שלי הוא גם מה שאתם מכנים "אטום לאוויר". ואני זוכה בכסף עם האוכל שלי כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
Reprinted עם רשות מנגל היומיום על ידי מיירון
18
מיקסון עם קלי אלכסנדר, © 2013 בלנטיין ספרים
19
מיירון
20
מיקסון הוא הכוכב של Pitmasters BBQ היעד של אמריקה. הוא הופיע ב "טודיי שואו", "בוקר טוב אמריקה", "קונאן", "The Tonight Show" עם ג 'יי לנו," The Late Show "עם קרייג פרגוסון ו - "QVC".קלי אלכסנדר (באנגלית: Kelly Alexander) היא עורכת לשעבר במגזינים Food & Wine and Saveur ובמגזינים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מיקסון. עבודתה הופיעה בניו יורק טיימס, ניו יורק טיימס מגזין, גורמה וניוזוויק, בין פרסומים אחרים. היא גם מלמדת כתיבת אוכל באוניברסיטת דיוק, והיא בוגרת בית הספר לעיתונאות לשמירת מזון של נורת ' ווסטרן.