גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה
גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1295 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בייקון, לחם פריך, צ'דר קאבוט clothbound, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מייפל אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגות מייפל-אגוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו לימבורגר מקרוני וגבינה מ " די ברונו אחי בית הגבינה, בוראטה עם עגבניות ירושה מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, ו פטה כבוש עם זיתים Cerignolan ותותים מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם מחבת על אש נמוכה. חמאה שתי פרוסות לחם. הפוך אחד על גבי גבינה שכבה, בצל, ובייקון על גבי.
מניחים אותו במחבת, בצד חמאה כלפי מטה.
הפוך את פרוסת הלחם החמאה השנייה וג ' לי מייפל כפית על זה. תניח את זה על הכריך עם הפנים הפתוחות במחבת, צד הג ' לי למטה.
הסוד לגבינה בגריל טוב הוא לבשל אותו על נמוך, כך הגבינה נמסה, אז לא למהר דברים. אחרי כ-8 דקות, כשהגבינה מותכת, הפוך את הכריך. אל תדאג אם חלק מהגבינה מתפוררת לנשור. הם לצנן את הקצוות של הלחם.
התחל מחבת שנייה, אחד קטן, מעל חום בינוני. שים טיפה של חמאה לתוכו, וכשהוא נמס, לפצח ביצה לתוך המחבת. מבשלים אותו על חום בינוני במשך כ 3 דקות עבור ביצה שמש בצד למעלה. הפוך אותו אם אתה רוצה לטגן אותו לחלוטין.
צלחת את הגבינה בגריל ולמעלה אותו עם ביצה מטוגנת. אם אתה רוצה להרים את הכריך עם הידיים שלך, להחליק את הביצה בפנים.
הערה: עבור קהל, להפוך אותם לתוך כריכים פתוחים וקולים אותם תחת broiler.
הוסף ביצת שמש כלפי מעלה לכל אחד בסוף. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להתחיל עם לחם קלוי; העליון אותו עם בייקון, בצל, ואז גבינה. לצלות אותו עד בועות הגבינה, ואז להסיר את המחבת מן המטגן. צלחת כל כריך, ולאחר מכן להוסיף כפית של ריבה מייפל, ואחריו ביצה מטוגנת.