קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר

גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס שמיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 935 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, שמיר, שמן צמחי בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה.

הוראות

1
מערבבים חלב, ארוחה מצה, ביצים, שמן ומלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
תן לבלילה לעמוד 30 דקות.
3
מערבבים הבלילה לפני השימוש. מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם שמן וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת כדי לחמם לבשל קרפ עד העליון מוגדר קצה ותחתון הם זהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מחבת מחום ולשחרר קצה קרפ עם מרית גמישה חסינת חום. הפוך במהירות מחבת על צלחת כדי לשחרר קרפ. הפוך 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת קלות עם שמן עבור כל וערימה קרפים על צלחת כמו מבושל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
חותכים ושומרים טיפים, ואז קוצצים דק גבעולים.
4
מערבבים יחד גבינת קוטג', גבעולים קצוצים, שמיר, ביצה, פלפל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
שים 1 קרפ, צד חיוור למעלה, על משטח עבודה ולהפיץ 1/3 כוס של מילוי בקו אופקי ממש מתחת למרכז קרפ, משאיר גבול 3/4 אינץ ' בכל קצה. מקפלים בצדדים של קרפ על הקצוות של המילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להפשיל כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' עם חמאה קלה. למלא ולהעביר הנותרים 11 קרפים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים בלינצ ' ס, מכוסה בנייר כסף, עד מילוי חם, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מחממים חמאה במחבת של 10 עד 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים בקצות אספרגוס, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד אספרגוס מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום ומערבבים בשמיר. ציפוי כפית על בלינצ ' ס.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו