קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

גבינת צ'ארד שוויצרית וקוויצ' ה מוצרלה בקרום קישואים

גבינת צ'ארד שוויצרית וקוויצ' ה מוצרלה בקרום קישואים
Chard שוויצרי ו Mozzarella קיש בקרום קישואים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 392 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם כדורי מוצרלה, פירורי לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת שומן חזיר שוויצרית, קיש עם Chard שוויצרי פטריות, ו סלמון וchard קיש שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מחממים שמן זית במחבת; מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד להשחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים רוזמרין ולתת לבשל עד ריחני, 1 עד 2 דקות יותר. מבשלים ומערבבים את chard עד העלים הם נבלו; לכסות את המחבת ולתת את אדים chard עד הגבעולים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את תערובת סלק לקערה, מערבבים בטרגון ובזיליקום, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולתת מגניב. מערבבים במוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
לקצץ את הגבעול ואת הפריחה מסתיים קישואים חצי לאורכו. לגרוף את הבשר עם כפית, עוזב קליפה עבה 3/4 אינץ'. זרוק את הבשר. מקציפים 2 ביצים עם חלב בקערה. ממלאים קלות את הקליפות בתערובת סלק.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
Chard שוויצריChard שוויצרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים את תערובת הביצים על המטלית.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד למילוי קיש מוגדר ואת קליפות קישואים במכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
כדי להכין ציפוי פירור, להמיס חמאה במחבת על חום בינוני; לבשל ומערבבים את פירורי הלחם בחמאה עד משולב היטב ומתחיל לתת ניחוח קלוי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את קישואים ממולאים מהתנור וללטף בעדינות את פירורי הלחם על גבי שכבה; לחזור לתנור ואופים עד הפירורים הם השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף