קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

גוזל מרסלה

גוזל מרסלה
גוזל Marsalan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו משקה זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פטריות קרמיני, שמן זית, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, גוזל סלמי, ו יון ממולא אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים את השדיים יון ואת הרגליים עם מלח ופלפל. כאשר המחבת חמה, מניחים את עור יון למטה לתוך המחבת לצרוב עד זהב ופריך, על 6 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד יון הוא נדיר בינוני, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לצלחת לנוח.
4
Degrease את המחבת, משאיר כמה כפות שומן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השאלוט לטפטופים במחבת ומפזרים מלח, מגרדים את הטפטוף בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מטגנים את השאלוט עד שהם מתחילים לרכך, 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות לטגן עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
בזהירות לשפוך את הקוניאק את החום, ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום עד האלכוהול מבושל לחלוטין את המחבת היא כמעט יבשה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את marsala ולהצית שוב, המאפשר היין לבשל עד הלהבה דועכת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים כדי להפחית את הרוטב מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
להחזיר את יון למחבת ומבשלים בעדינות כדי לחמם דרך, 1 דקה. צלחת 1 רגל ושד לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את קרם פרש וחמאה, לטאטא עד רק incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומרווה. לטעום ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב סביב יון.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות