קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל אולטימטיבית

גלידת וניל אולטימטיבית
אם יש לך בסביבה 2 שעות כדי לבלות במטבח, גלידת vanillan האולטימטיבי יכול להיות מדהים ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. 228 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרטון שמנת כפולה, חלמונים ביצה, סוכר גלגלית זהב, תרמיל וניל. זה עובד טוב כמו קינוח זול. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. גלידת vanillan האולטימטיבי, המהפך האולטימטיבי: גלידה Vanillan, ו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את המיכל מהמכונה במקפיא יום לפני שאתה רוצה לעשות את הגלידה. למחרת, יוצקים את השמנת והחלב למחבת בינונית כבדה, ואז נותנים טיפ לחצי מהסוכר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין חדה קטנה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חותכים את התרמיל לשלושה ושחרר אותו למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים את השמנת והחלב על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות כך וניל יכול להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
4
שים את החלמונים לתוך קערה עם שאר הסוכר והכה עם מקצף יד חשמלי במשך כ 2 דקות עד התערובת התעבה, הוא חיוור בצבע ונופל סרטים עבים כאשר אתה מרים את המקצף. באמצעות כד מדידה, לגרוף על 125ml / -16°l עוז של תערובת הקרם והכה לתוך חלמונים ביצה כדי slacken אותם. לחמם את השמנת עד שזה פשוט מגיע לרתיחה, להסיר את החום ומערבבים בתערובת חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
להחזיר את המחבת לחום נמוך ולבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך 8-10 דקות, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. שים לב שזה לא להרתיח ברגע שאתה רואה כל בועות עומד להתפוצץ אל פני השטח, זה צריך להיות עבה מספיק, אז לקחת את המחבת את החום כך התערובת doesn ' t להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את פודינג לתוך קערה חסינת חום, ואז לשבת אותו בקערה גדולה שליש מלא מים קרים להתקרר (זה לוקח בערך 20 דקות). מערבבים מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
שים את הקערה של פודינג במקרר במשך 3-4 שעות, רצוי לילה, כך שהוא מקבל ממש קר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
קבל את מכונת הגלידה פועלת, לגרוף את חתיכות תרמיל וניל, אז לאט לשפוך פודינג הקר. השאירו אותו נטישה במשך 10-30 דקות (בהתאם למכונה שלך). כאשר הוא מפסיק, הוא כנראה רך מדי לאכול, כך כפית לתוך מיכל פלסטיק, לכסות עם סרט נצמד, ואז מכסה, להקפיא במשך מינימום של 3 שעות. (זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים אבל לא להוציא אותו, ואז להקפיא מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
הסר מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
10
כדי לעשות את זה ביד: בשלב 1, לחמם את החלב, וניל, וחצי הסוכר ללא קרם (פודינג יהיה עבה מעט). בתחילת שלב 6, מקציפים את השמנת כך האור שלה רפוי, לא נוקשה מדי, לקפל אותו לתוך פודינג קר. להקפיא במשך 3-4 שעות, ערבוב פעם בשעה עד כמעט קפוא, ואז להקפיא כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידת ונילן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.