אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידת לימון. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 185 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-32 מנות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש גבינת שמנת, ג'לטין לימון, צבע מאכל וחלב. הוא מושלם לקיץ . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך מרהיב של 27% . מתכונים דומים: את "איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה" , גלידת קרם לימון ועוגת מוס גלידת לימון .
הוראות
1
בקערה, ערבבו את גבינת השמנת, הסוכר והג'לטין.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי או טרגון אופציונלי
רוטס סוכריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סיני
2
הוסיפו חצי-חצי תערובת, מיץ לימון ותמציות; הקציפו עד לקבלת תערובת חלקה. קפלו פנימה את הקצפת. ערבבו פנימה מספיק חלב כדי למדוד 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
הוסיפו צבע מאכל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
4
הקפיאו במנות לפי הוראות היצרן. מקררים את התערובת העודפת עד שניתן להקפיא אותה. מניחים לה להבשיל במקפיא גלידה או מקררים אותה במקפיא במשך 2-4 שעות לפני ההגשה.