קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

גרבנזו-קארי ירוק ירקות

גרבנזו-קארי ירוק ירקות
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית ? גרבנזו-קארי ירוק ירקות יכול להיות מתכון מעולה לנסות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1002 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל ההודי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם מלח, מים, קשיו קלות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קוסקוס גרבנזו פקאן הדרים: סלט למזג אוויר קר , שעועית וירקות גרבנזו וקציצות שיבולת שועל גרבנזו .

הוראות

1
במחבת גדולה מערבבים כרובית, שעועית, חלב קוקוס, משחת קארי ומלח. מביאים לרתיחה; מבשלים, ללא מכסה, 5-6 דקות או עד שהכרובית רכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
משחת קארימשחת קארי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. מערבבים פנימה אפונה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים מכינים אורז לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מפזרים את תערובת הכרובית עם אגוזי קשיו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
קשיוקשיו
5
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®