קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ג'ינג'ר ומרק עדשים

ג'ינג'ר ומרק עדשים
ג'ינג'ר ומרק עדשים נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, עדשים חומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ג'ינג'ר ומרק עדשים, ג'ינג'ר גזר אדום מרק עדשים, ו ג'ינג'ר חריף ומרק עדשים צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העדשים במסננת. לשטוף ביסודיות תחת ריצה מגניב water.In סיר כבד 6 עד 8 ליטר או גדול יותר, לחמם את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל, שום וג ' ינג ' ר ו לטגן עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים 2/3 כוס מים ואת גזר חתוך ומבשלים aminute. מערבבים את העדשים, ולאחר מכן להוסיף את המניה הנותרים 3 כוסות מים.כיסוי חלקי. מבשלים מעל להבה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 30-40 דקות, עד העדשים מבושלים ואת המרק יש את העקביות של דייסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום וקריר בקצרה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק