דג בס צ'יליאני עם סלסה מנגו בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים צ'יליאני עם סלסאן מנגו בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם בצל ירוק, סלסה, מלח ים ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני בפאן סאוטד.
הוראות
מחממים גריל. פורסים כל מנגו משני צדי הבור כדי להניב 2 פרוסות עבות. עם כפית גדולה, לגרוף בשר מנגו בחתיכה אחת מעור מנגו. חזור עם כל הפרוסות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים פרוסות מנגו לחתוך בצד למטה על גריל וגריל עד חרוך קלות, על 2 דקות. הפוך פרוסות מנגו וגריל 2 דקות יותר. הנח מנגו בצד כדי להתקרר.
מערבבים פלפל אדום, בצל ירוק, פלפל חלפיאו ושמן זית בקערה גדולה. כאשר פרוסות מנגו התקררו, קוביות אותם.
מוסיפים מנגו קצוץ לקערת הערבוב עם מיץ ליים, כוסברה ומלח ופלפל. לזרוק לשלב. לטעום ולהתאים תיבול. תניח בצד.
מברישים דגים משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. דג גריל על 5 דקות לכל צד, עד רק אטום במרכז.
מקשטים דגים עם סלסה מנגו ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.