דג חרב בגריל
דג חרב בגריל נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 272 גרם חלבון 329 גרם של שומן, וסך הכל 4101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. אם יש לכם חמאה, טרגון, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו דג חרב בגריל על ירקות קיץ בגריל, דג חרב בגריל לשניים, ו דג חרב בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר ומוסיפים מיץ לימון וטרגון.
מפזרים דג חרב עם מלח ופלפל ושמן מברשת על סבכת גריל.
תערובת חמאה מברשת על דג חרב וגריל על גריל בינוני חם במשך 8-10 דקות לכל צד.
מגישים עם טריזי לימון. אם אתה מתנגד לאכול דג חרב, אתה יכול להחליף כל דג לבן מוצק.שפים מציין: אין הרבה מקום לשיפור כאן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.