Pescado Blanco Relleno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 1019 קלוריות. לכו לחנות וקנו קינמון טחון, חסילונים שמורים ממלאי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו גבינה ממולאת פלפלים לה צ'ילי relleno, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו חביתת Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 מחט ריפוד גדולה, מיתר מטבח, נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
מחממים שמן זית במחבת של 14 אינץ ' על חום בינוני. לטגן במהירות את השום הבצל טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את העגבניות והטחון במשך 5 דקות, או עד שהעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מוסיפים קינמון, ציפורן, שרימפס (שמורות מהמלאי), זיתים, צ ' ילי, מלאי, יין ומלח, ולאחר מכן מבשלים עד שכל הנוזל במילוי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
כפית על 4 או יותר כפות של מלית בתוך חלל של כל דג עצמות. חוט מחט ריפוד גדול עם אורך 15 אינץ ' של מחרוזת בישול. קשרו את החוט, ותפרו את הדג. לשפשף את הדג עם כמויות נדיבות של חמאה, ולאחר מכן לגלגל אותו בפירורי לחם. עטפו כל דג פעמיים בנייר אפייה, ודאו למרוח חמאה על צד הנייר שיגע בדגים. לעטוף את הדג בנייר, קשירת בתקיפות את כל קצה עם קצת חוט. חזור על הליך זה עם כל דג.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מניחים את הדג על הגריל במשך כ 15 דקות, הפיכת דגים על באמצע הבישול. ניחוח עשיר של שרימפס ולחם קלוי יציין כאשר הדג הוא סיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר את נייר הקלף, לגזור מחרוזת משם, ומיד לשרת את הדגים על מגש עם גבעולי פטרוזיליה ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מגישים עם סלסה לדגים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
10
יוצקים 2 כוסות מים לתוך סיר מרק 5 ליטר ולהביא לרתיחה.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.