דובדבנים בשוקולד דובדבן עם דובדבנים מבושלים וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Beignets שוקולד דובדבן עם דובדבנים וניל מבושל. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. אם יש לך שעועית וניל, שוקולד מריר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: דובדבנים טבולים בשוקולד לבן עם שעועית וניל, יוגורט קפוא וניל עם דובדבנים מוזגים ושוקולד מריר, ו עוגת תירס מחבת עם דובדבנים מבושלים.
הוראות
לפצל את שעועית וניל לשניים עם גב של סכין קילוף לגרד את החלק הפנימי של הזרעים שלה. בסיר בינוני, מוסיפים את 4 כוסות הדובדבנים, היין האדום, 1/2 כוס סוכר ואת שעועית וניל וזה זרעים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות, להסיר שעועית וניל. לשמור על דובדבנים מבושלים חמים.
כדי להפוך את שוקולד דובדבן Beignets: בסיר גדול, לחמם את השמן לטיגון ל 360 מעלות F. בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח, להפריש. בקערה בינונית אחרת מקציפה ביצים עם שמן, נשאר 1/4 כוס סוכר וחלב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים, מערבבים בשוקולד נמס ודובדבנים יבשים.
רול 2 כפות של הבלילה לתוך כדורים. מטגנים כל צד במשך 1 דקה.
כדי לשרת, במקום על 1/3 כוס של דובדבנים עלומים עם נוזל בקערת מרק.
מניחים 2 עד 3 beignets על גבי ומקשטים עם אבקת קקאו סוכר.
בקערה קטנה לשלב אבקת קקאו וסוכר.