אם יש לכם תמצית vanillan, תערובת פודינג שוקולד מיידית, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת דוברגה, עוגת דוברג'לימון, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 5 מחבתות עוגה 8 אינץ', ו בשורה אותם עם נייר קלף.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא יחד את תערובת העוגה, אבקת אפייה, קמח, וסוכר בקערת ערבוב גדולה. עם מיקסר חשמלי, להכות את התערובת עם מים, שמן צמחי, חלבונים ביצה במהירות נמוכה עד מעורב היטב; להגביר את המהירות בינונית, והכה 2 דקות. סקופ 1 כוס הבלילה לתוך כל 5 מחבתות עוגה מוכנות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות באמצע, כ -8 דקות; לצפות בזהירות כך עוגות דקות לא לשרוף. מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלים חוט לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם 2 כוסות חלב בקערה עד מעורבב היטב; תן לעמוד 2 דקות להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, ומתפשטים עם כ 1/2 כוס פודינג; לחזור עם שאר שכבות ופודינג, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בקערה, מועכים את גבינת השמנת והחמאה יחד עד לשילוב יסודי; מערבבים את הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, תמצית וניל וחלב, מוסיפים ומערבבים לאט חלב לפי הצורך כדי להכין ציפוי פרוש. קרח העליון הצדדים של העוגה עם הציפוי. מקררים שאריות.