קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דוברגה עוגה (Dobash)

דוברגה עוגה (Dobash)
אם יש לכם תמצית vanillan, תערובת פודינג שוקולד מיידית, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת דוברגה, עוגת דוברג'לימון, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 5 מחבתות עוגה 8 אינץ', ו בשורה אותם עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא יחד את תערובת העוגה, אבקת אפייה, קמח, וסוכר בקערת ערבוב גדולה. עם מיקסר חשמלי, להכות את התערובת עם מים, שמן צמחי, חלבונים ביצה במהירות נמוכה עד מעורב היטב; להגביר את המהירות בינונית, והכה 2 דקות. סקופ 1 כוס הבלילה לתוך כל 5 מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות באמצע, כ -8 דקות; לצפות בזהירות כך עוגות דקות לא לשרוף. מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלים חוט לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם 2 כוסות חלב בקערה עד מעורבב היטב; תן לעמוד 2 דקות להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, ומתפשטים עם כ 1/2 כוס פודינג; לחזור עם שאר שכבות ופודינג, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בקערה, מועכים את גבינת השמנת והחמאה יחד עד לשילוב יסודי; מערבבים את הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, תמצית וניל וחלב, מוסיפים ומערבבים לאט חלב לפי הצורך כדי להכין ציפוי פרוש. קרח העליון הצדדים של העוגה עם הציפוי. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
נייר אורזנייר אורז
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך