תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל באביב מוקפץ ברוטב בוטנים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, שמן, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו האביב מוקפץ ברוטב בוטנים, ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים רוטב, חמאת בוטנים, רוטב סויה ופלפל אדום מרוסק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
חמאת בוטנים
רוטב סויה
2
חום 2 כפית. של השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 5 עד 8 דקות. או עד שעוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מעבירים עוף לקערת הגשה גדולה; מכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
חום נותר 1 כפית. שמן באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים ברוקולי ופלפלים; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
ברוקולי
7
מוסיפים פסטה, ירקות ותערובת רוטב לעוף; מערבבים קלות. אם תרצה, בהדרגה לערבב מספיק של מי בישול פסטה שמורות עד רוטב הוא עקביות הרצוי.