האגרול הטוב ביותר
האגרולים הטובים ביותר הם המתאבנים שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, זנגביל טחון, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מאפינס ביצים לארוחת בוקר, תבשיל ביצים מקסיקני, ו ביצה צמחונית קיץ לטרוף.
הוראות
בשר חזיר העונה עם זנגביל ואבקת שום ומערבבים היטב.
תערובת חום במחבת בינונית, ערבוב, עד חזיר מבושל דרך וכבר לא ורוד. תניח בצד.
עוד מחבת גדולה שמן חום כ 375 מעלות F (190 מעלות C) או חום גבוה בינוני. בעוד שמן הוא חימום, לשלב קמח ומים בקערה עד שהם יוצרים משחה. בקערה נפרדת לשלב את הכרוב, גזר ותערובת חזיר שמורה.
לפרוס עור אגרול אחד עם פינה הצביע כלפיך.
מניחים על 1/4 עד 1/3 כוס של כרוב, תערובת גזר וחזיר על נייר אגרול לקפל את הפינה מעל התערובת. מקפלים פינות שמאל וימין לכיוון המרכז וממשיכים להתגלגל.
מברשת קצת ממרח הקמח בפינה האחרונה כדי לעזור לאטום את אגרול.
מניחים אגרולים לתוך שמן מחומם ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב.
הסר מן השמן ולנקז על מגבות נייר או מתלה. שים על צלחת הגשה העליון עם זרעי שומשום אם תרצה.