קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

האגרול הטוב ביותר

האגרול הטוב ביותר
האגרולים הטובים ביותר הם המתאבנים שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, זנגביל טחון, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מאפינס ביצים לארוחת בוקר, תבשיל ביצים מקסיקני, ו ביצה צמחונית קיץ לטרוף.

הוראות

1
בשר חזיר העונה עם זנגביל ואבקת שום ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
תערובת חום במחבת בינונית, ערבוב, עד חזיר מבושל דרך וכבר לא ורוד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
עוד מחבת גדולה שמן חום כ 375 מעלות F (190 מעלות C) או חום גבוה בינוני. בעוד שמן הוא חימום, לשלב קמח ומים בקערה עד שהם יוצרים משחה. בקערה נפרדת לשלב את הכרוב, גזר ותערובת חזיר שמורה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים הכל ביחד.
5
לפרוס עור אגרול אחד עם פינה הצביע כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
6
מניחים על 1/4 עד 1/3 כוס של כרוב, תערובת גזר וחזיר על נייר אגרול לקפל את הפינה מעל התערובת. מקפלים פינות שמאל וימין לכיוון המרכז וממשיכים להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
7
מברשת קצת ממרח הקמח בפינה האחרונה כדי לעזור לאטום את אגרול.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
8
מניחים אגרולים לתוך שמן מחומם ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
9
הסר מן השמן ולנקז על מגבות נייר או מתלה. שים על צלחת הגשה העליון עם זרעי שומשום אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים