הודו צלוי ברוטב הדר
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הודו צלוי ברוטב הדר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 69 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 929 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, טווח חופשי, צ'ילי ציפור תאילנדית, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המנדרינות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים לארוחת בוקר עם מנדרינות מסוכרות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: הודו ברוטב פרי הדר, עוף בגריל ברוטב הדר, ו עוף מקסיקני במרינדה פרי הדר בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשים את כל המרכיבים המרינדה לתוך קערה ושופכים על כמות נדיבה של שמן זית. לסחוט הכל יחד עם הידיים שלך כדי למזג את כל הטעמים.
בקש מהקצב לחתוך את תרנגול ההודו ל-4 חתיכות ולהסיר את העצמות מהשד. (שמור את הצוואר ואת עמוד השדרה לרוטב.) כדי להשרות, לשים את טורקיה על מגש גדול ויוצקים על המרינדה; להפוך את טורקיה במרינדה כדי לוודא שהוא מצופה היטב משני הצדדים. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
הסר את טורקיה מהמקרר על 1/2 שעה לפני שאתה מוכן לצלות אותו.
מחממים את הגריל עד בינוני לנגב את הסורג עם קצת שמן. נגב את המרינדה מן טורקיה מתבלים אותו היטב עם מלח ופלפל.
שים את ההודו על הגריל, צד העור למטה, ומבשלים 30 דקות. הפוך את הציפור ולהמשיך צלייה, צולה עם שמן זית יותר, עד המיצים לרוץ ברור ואת הטמפרטורה הפנימית של הירך הוא 180 מעלות F, על 1 שעה בסך הכל. להפריש, לכסות בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך כ 10 דקות לפני גילוף.