הודו צלוי מזוגג עם מילוי חמוציות
הודו צלוי מזוגג עם מלית חמוציות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, קוביות לחם תירס, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. במחבת 10 אינץ', להמיס 1 כוס חמאה על חום בינוני. מבשלים סלרי ובצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. מוסיפים בערך שליש מקוביות הלחם.
מוסיפים קוביות לחם שנותרו ומרכיבים מלית הנותרים; לזרוק.
דברים טורקיה רק לפני צלייה. מלא את אזור עצם משאלות עם מלית הראשון. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. מלאו את חלל הגוף בקלילות. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) טאק מקלות תיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה, ואז לקשור לזנב.
מניחים הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם 2 כפות חמאה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. אין להוסיף מים.
צלי נחשף, בעקבות לוח זמנים למשוער זמן הבישול הכולל. מדחום יקרא 74° כאשר טורקיה נעשית, ואת מקל התיפוף צריך לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום ממוקם במרכז מלית יקרא165 כאשר נעשה. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness כ 30 דקות לפני לוח הזמנים מציין. (ראה לוח זמנים עבור עופות צלייה עבור זמנים מדויקים.)
ב 1-סיר ליטר, לערבב את כל החומרים זיגוג. מבשלים מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק.
זיגוג מברשת על טורקיה כ 20 דקות לפני טורקיה נעשה.
מניחים אוהל של רדיד רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב. כאשר שני שלישים לעשות, לחתוך רצועת עור או מחרוזת מחזיק רגליים. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר. כדי לשרת, מברשת שוב עם זיגוג לפני גילוף.