קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות14
מגזין

הודו צלוי מזוגג עם מילוי חמוציות

הודו צלוי מזוגג עם מילוי חמוציות
הודו צלוי מזוגג עם מלית חמוציות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, קוביות לחם תירס, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. במחבת 10 אינץ', להמיס 1 כוס חמאה על חום בינוני. מבשלים סלרי ובצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. מוסיפים בערך שליש מקוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים קוביות לחם שנותרו ומרכיבים מלית הנותרים; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מילוימילוי
4
דברים טורקיה רק לפני צלייה. מלא את אזור עצם משאלות עם מלית הראשון. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. מלאו את חלל הגוף בקלילות. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) טאק מקלות תיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה, ואז לקשור לזנב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
מניחים הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
מברשת עם 2 כפות חמאה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. אין להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
7
צלי נחשף, בעקבות לוח זמנים למשוער זמן הבישול הכולל. מדחום יקרא 74° כאשר טורקיה נעשית, ואת מקל התיפוף צריך לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום ממוקם במרכז מלית יקרא165 כאשר נעשה. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness כ 30 דקות לפני לוח הזמנים מציין. (ראה לוח זמנים עבור עופות צלייה עבור זמנים מדויקים.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מילוימילוי
בשרבשר
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
ב 1-סיר ליטר, לערבב את כל החומרים זיגוג. מבשלים מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
זיגוג מברשת על טורקיה כ 20 דקות לפני טורקיה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
10
מניחים אוהל של רדיד רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב. כאשר שני שלישים לעשות, לחתוך רצועת עור או מחרוזת מחזיק רגליים. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר. כדי לשרת, מברשת שוב עם זיגוג לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג