הודו צלוי עם מלית פטריות נקניק ופרא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1139 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. אם יש לך קרטון חצי חצי, מלח, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית, ו הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים.
הוראות
1
מערבבים חמאה וקורנית, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; להפריש. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים, להתייבש. לשחרר את העור מן השד מבלי לנתק אותו; להפיץ בזהירות תערובת חמאה מתחת לעור. לשפשף מחוץ לטורקיה באופן שווה עם 1 כף מלח ופלפל 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
כפית 4 כוסות נקניקיות ופטריות בר מלית לתוך טורקיה; טורקיה מסבך, ולקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, במחבת קלייה גדולה; לשפשף עם 2 כפות רוטב סויה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
אופים ב 375 במשך 2 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך טורקיה הירך רושמת 180 ו מלית רושמת 165, מיגון טורקיה עם רדיד אלומיניום לאחר 1 שעה, צולה עם מיצי פאן כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מעבירים את תרנגול ההודו למגש, ומשאירים שאריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להסיר ולהשליך שומן מן טפטוף; לשפוך 1/4 כוס טפטוף לתוך סיר כבד. מערבבים יין ומרק שמורות למחבת צלייה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מניחים 1/4 כוס טפטוף על אש בינונית.
11
מוסיפים קמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד להשחמה. בהדרגה להוסיף תערובת יין וחצי וחצי; תערובת לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מבעבע. מערבבים בשר צוואר וקרביים, 1/2 כפית רוטב סויה, מלח ופלפל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)