קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות94
מגזין

הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי

הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי
הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 508 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עד 3 אנשובי, מלח כשר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הליבוט בגריל עם שומר וטפנד זיתים ירוק, הליבוט בגריל עם שומר וטפנד זיתים ירוק, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מרכיבים בקערה, מוסיפים רוטב חריף, מלח, אנשובי וזיתים לפי הטעם. הניחו בצד 30 עד 60 דקות לטעמים שיתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
רוטב חריףרוטב חריף
זיתיםזיתים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים גריל גבוה (כ 450). הכן דגים: בקערה גדולה, רדודה, מעיל דגים עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
3
מערבבים פלפל, מלח כשר ומלח סלרי, משפשפים את כל הדגים. באח בישול שמן, באמצעות צרור של מגבות נייר משומנות ומלקחיים. דג גריל, פונה פעם אחת, עד סימנים מופיעים ודגים הוא רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרימלח סלרי
מלח כשרמלח כשר
פלפלפלפל
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
4
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
5
* לפיט זיתים, לרסק אחד בכל פעם עם הצד השטוח של סכין שף, לחתוך את הבור.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין

מרכיבים

2largesעד 3 אנשובי גדול, טחון ומעוך עם צד שטוח של סכין שףעד 3 אנשובי גדול, טחון ומעוך עם צד שטוח של סכין שף1חתיכות טופי הית' ברזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו2largesגבעולי סלרי פנימיים, קצוצים דקגבעולי סלרי פנימיים, קצוצים דק6שרימפס וורידיםדגיםדגים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה6פילהפילה פסיפי הליבוט עם עור, כל 1 בפנים. עבה ו 5 עד 6 עוזפילה פסיפי הליבוט עם עור, כל 1 בפנים. עבה ו 5 עד 6 עוז12 כפיות אבקת שוםחזרת מוכנהחזרת מוכנה1אוראו ממולאים כפוליםעל רוטב חריף, כגון טבסקועל רוטב חריף, כגון טבסקו6שרימפס וורידיםרוטברוטב0חתיכות טופי הית' בראודות מלח כשראודות מלח כשר1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8על זיתים ירוקים סדוקים, מגולענים * ומוכתמיםעל זיתים ירוקים סדוקים, מגולענים * ומוכתמים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות כתומות או אדומות, קצוץ דקעגבניות כתומות או אדומות, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחוןבצל אדום טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.