הליבוט ההודי מתובל עם יוגורט נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את מלאי ירקות, אבקת קארי מתכון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב יוגורט דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט ליים כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הליבוט ההודי מתובל בפילו, קארי הליבוט הודי מתובל שמנת, ו ברוקולי עם יוגורט הודי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר של מים לרתיחה. למלא קערה עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים X בתחתית כל עגבניה; לצלול לתוך מים רותחים. מבשלים עד העור מתחיל לקלף בחזרה, על 30 שניות. לצלול לאמבט הקרח כדי לעצור את הבישול. כאשר קר, לקלף ולהשליך את העור.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.