הליבוט מזוגג בלסמי
הליבוט מזוגג בלסמי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם חומץ בלסמי, סוכר חום היטב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מזוגג בלסמי, הליבוט עם זיגוג בלסמי, ו הליבוט עם עגבניות שרי בלסמיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים חומץ, סוכר חום וחרדל.
יש לשטוף את ההליבוט ולייבש אותו.
מברשת קלות בכל רחבי עם שמן ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות.
להפוך חתיכות מעל. תערובת חומץ כפית על צדדים שחומים. חום נמוך יותר ומבשלים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), 4 עד 5 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.