קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות

הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות
הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, שמן זית, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, פנה עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו ברוסקטה עם עגבניות, זיתים וצלפים.

הוראות

1
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף דגים ו sauté עד משחימים קלות ופשוט אטום במרכז, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מעבירים דגים למגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
חום שנותר 2 כפות שמן באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף שאלוט ופלפל אדום כתוש; sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
7
מערבבים עגבניות, זיתים, בזיליקום 1/4 כוס, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מוסיפים מיץ צדפות ויין. מרתיחים עד רוטב מתעבה מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מערבבים בזיליקום 1/4 כוס. רוטב העונה עם מלח ופלפל. רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.