קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

הליבוט קלוי במחבת עם עדשים אפורים ופירורי לחם

הליבוט קלוי במחבת עם עדשים אפורים ופירורי לחם
הליבוט קלוי במחבת עם עדשים ופרורי לחם Herbed עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מקוארסלי, מלח כשר ופלפל טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם Herbed, בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון, ו הליבוט קלוי במחבת עם שעועית קורונה אפורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את העדשים, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את העדשים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3
לנקז ולהניח בצד.
4
חום 2 T שמן זית בסיר להגדיר על חום בינוני גבוה, להוסיף שום, לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הגזר, סלרי ובצל ומבשלים, ערבוב עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את העדשים, מניית עוף, עשבי תיבול קצוצים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עדשיםעדשים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מוסיפים את החמאה, ערבוב עד emulsified, ומתבלים עם מלח ופלפל. שמור warm.To הפוך את תערובת פירורי הלחם, חום 3 T שמן זית על חום גבוה בינוני במחבת סאוט, ולאחר מכן להוסיף את פירורי הלחם ומטגנים פאן עד הזהב ופריך. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהמחבת ומניחים להתקרר. בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, עלי פטרוזיליה וגרידת לימון. לזרוק את זה עם ויניגרט לימון ממש לפני serving.To צולים במחבת את הליבוט, מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה את שמן הזית 2 T הנותר עד כמעט עישון. מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל. לצרוב עד חום זהוב בצד אחד, 4-5 דקות. Flip ו finsih בישול 2-3 יותר minutes.To לשרת. מצקת את העדשים לתוך 4 קערות רחבות, רדודות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הליבוטהליבוט
עדשיםעדשים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הדגים במרכז כל קערה ומעלה אותו עם חלק מפרור הלחם לבוש תערובת פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה