קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות39
דיאטותפסקאטרית
מגזין

המהפך האולטימטיבי: פשטידת דגים

המהפך האולטימטיבי: פשטידת דגים
המהפך האולטימטיבי: פאי דגים יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, כמה עלי קורנית, סרטנים בקונכיות שלהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו המהפך האולטימטיבי: פשטידת רועים.

הוראות

1
מערבבים 3 כפות של החלב לתוך קורנפלור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
יוצקים את שאר החלב לסיר. פגז את הסרטנים, להזמין את הבשר, ולאחר מכן שחרר את הפגזים והראש (לשטוף אותם תחילה במידת הצורך) לחלב יחד עם ספרי קורנית, עלי דפנה, שום וטחינה של פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה לתוך מחבת גדולה של מים, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ניקוז. קיטור כרישה פרוס במשך 3 דקות, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מסננים את החלב החדור דרך מסננת לתוך מחבת סאוט רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הניחו את כל פילה הדגים (לא את הסרטנים) בחלב. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים בעדינות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ולהשאיר, מכוסה, במשך 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את כל הדגים לצלחת ולהשאיר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מערבבים את קורנפלור מרוסק, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך חלב חם במחבת סאוט. להחזיר את המחבת לחום ומערבבים עד מעובה. מערבבים בקצרה בגבינה הרכה, מסירים מהחום, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל שחור. מערבבים בכל נוזל שהתנקז מהדגים. לשבור את הדגים לחתיכות גדולות כמו שאתה מניח אותם בצלחת 2 ליטר אטום, כך הזנים השונים מופצים באופן שווה. לפזר על הסרטנים וכרישה, ואז העונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינה רכהגבינה רכה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את הרוטב מעל ולתת כמה אדונים עדינים כדי להפיץ באופן שווה את הרוטב ולשלב הכל מבלי לשבור את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
באמצעות מזלג גדול, לרסק את תפוחי האדמה על ידי פירוק אותם (לא מועך אותם) לחתיכות שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
מערבבים בשמן, עירית וטחינה של פלפל שחור. כפית קראש תפוחי אדמה על הדגים. לשבת על צלחת אפייה לאפות במשך 25-30 דקות, או עד הרוטב מבעבע ותפוחי האדמה זהובים. לחלופין, להפוך את המנה לחלוטין, לקרר אותו במשך כמה שעות או לילה, ואז אופים באותה טמפרטורה כמו מעל עבור 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

5001 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב דל שומן למחצהחלב דל שומן למחצה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קורנפלורקורנפלור100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סרטנים מבושלים בשריון שלהםסרטנים מבושלים בשריון שלהם1sprigכמה טימין עדיף לימון טימיןכמה טימין עדיף לימון טימין2גב שומן חזירגב שומן חזיר1שן שום, פרוס דקשן שום, פרוס דק750דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה חדשים, כגון שרלוט (אין צורך לקלף)תפוחי אדמה חדשים, כגון שרלוט (אין צורך לקלף)1( חצילים)כרישה, פרוס דק (משקל מוכן 175 גרם)כרישה, פרוס דק (משקל מוכן 175 גרם)400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה חמור עורפילה חמור עור350דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון עורפילה סלמון עור175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה דג מעושן עורפילה דג מעושן עור125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה רכה דלת שומן עם שום ועשבי תיבולגבינה רכה דלת שומן עם שום ועשבי תיבול23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית חתוכהעירית חתוכה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.