המרינדה הקופצנית של אבא
מרינדה קופצנית של אבא יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המרינדה שלך. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, אבקת בצל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, בשר כבש מיובש, ו בשר צבי קופצני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי, ורוטב פלפל חריף בקערה. מתבלים עם אבקת שום, אבקת בצל, פלפל וסוכר; מערבבים עד מעורב.
כדי להשתמש, לזרוק קילו אחד של בשר פרוס דק עם המרינדה עד מצופה היטב.
מניחים לתוך שקית פלסטיק resealable, ולסחוט את האוויר. להשרות במקרר במשך 48 שעות, ערבוב פעמיים.
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך מרינדה עודף. הכן קופצני על פי הוראות היצרן של המעשן שלך או מייבש.