קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל

המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (חרדל Dijon): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. אם יש לך שמן זית, chervil, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-212 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): פילה מיניון עם חמאת חרדל, המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): Moules דיז' ון, ו סלט שעועית ירוקה עם ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר של מים לרתיחה, מלח את המים, ו blanch את הפעלים haricots עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ניקוז.
3
שים את הסיר בחזרה על חום בינוני-נמוך, וברגע הסיר יבש, להוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את שאלוט, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רק רך וריחני, אבל לא זהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
5
מוסיפים את החומץ, החרדל והפלפל השחור. מערבבים לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מוסיף את הפיות הפרכיות בחזרה לכאב, ולזרוק עם ויניגרט חם. צלחת את השעועית, ומעל עם chervil.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ChervilChervil
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר.