הפוך עוגת שיש Bundt
עוגת שמרים הפוכה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קקאו הולנדית, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת שיש, עוגת שיש, ו עוגת שיש קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות מעיל מחבת 10 אינץ ' Bundt עם תרסיס בישול nonstick ואבק אותו עם אבקת קקאו.
בקערה חסינת חום גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, להמיס את השוקולד הקצוץ.
הסר מהחום ולהקציף ב 2 כפיות של אבקת קקאו.
לנפות את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חלקה מאוד.
מוסיפים את שני הסוכרים ומכים עד רכות, 2 דקות. לגרד את הקערה ולהכות במשך 10 שניות יותר. מכים בביצים, אחד אחד, ואז מכים ביוגורט ווניל. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, עד רק incorporated.
לגרד שני שלישים של הבלילה לתוך השוקולד ולקפל עד לא פסים להישאר (הבלילה תהיה עבה מאוד). לגרד חצי הבלילה שוקולד לתוך המחבת להחליק את פני השטח. לגרוף את הבלילה וניל לתוך המחבת מערבולת עם סכין. לגרד את הבלילה שוקולד הנותרים לתוך המחבת מערבולת עוד כמה פעמים.
מפזרים את הגרנולה על גבי ולחץ אותו קלות על הבלילה.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 55 עד 60 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 45 דקות. להפוך את העוגה על צלחת ולתת מגניב. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.