הפירה הסופי עם שום צלוי
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? הפירה הסופי עם שום קלוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 78 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה זהב יוקון, רסק שום, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-25 דקות. נסו שום פירה תפוחי אדמה קניש, מחית תפוחי אדמה שום מוקרם, ו תבשיל פירה שום טעון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
התחל עם השום הקלוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לקלף את השכבות החיצוניות של העור מעל ראשי שום.
חותכים את 1/3 העליון של הראשים כדי לפתוח את שיני.
מחממים שמן זית במחבת סאוט גדולה ובטוחה לתנור על אש בינונית.
להוסיף שום, לחתוך צדדים למעלה, ו לטגן במשך כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים מחבת לתנור וצולים במשך 15 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב. פופ שום ציפורן מעורם ומניחים ציפורן בבלנדר, יחד עם כל שמן זית שנותר במחבת. מחית עד חלקה; אתה צריך להיות עקביות כמו להדביק.
עבור תפוחי האדמה: קוביית תפוחי האדמה. ואז לשים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים מלוחים ומניחים במקרר בין לילה. למחרת, מוסיפים קצת מלח ואז מביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מסננים היטב, מניחים קוביות תפוחי אדמה בטחנת מזון, וטוחנים כדי להסיר עורות. לחלופין, לרסק את תפוחי האדמה עם מזלג גדול או מחית תפוחי אדמה.
מחממים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה קצף והופך חום בהיר.
מוסיפים את משחת השום ומבשלים במהירות.
מוסיפים את השמנת, מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לקפל תפוחי אדמה עם כף מיוער או מקצף גדול.
מוסיפים את החמאה הנותרת על ידי כפות, ערבוב לאחר כל תוספת. מערבבים בשמן זית כתית מעולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.