קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

הקוורטרבק קלצונס

הקוורטרבק קלצונס
מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-16 ומחירו 78 סנט למנה מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פפרוני, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו חם, חם, קלצונים חמים, קלצונס, ו חזיר קלצונס (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור כל קלצונה, לחץ יחד על שתי לחמניות ארוחת ערב. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -6 אינץ'. איקס 3-1 / 2-ב. סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
מורחים 1/4 כוס רוטב בתוך 1/2 ב. של קצה. למעלה עם 1/4 כוס גבינה, 1 כף פלפל ירוק, 1 עד 2 כפיות זיתים אם רוצים ו -4 פרוסות פפרוני. לחץ על שני גלילים נוספים יחד וגלגל לסגלגל מעט גדול יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים מעל מילוי; לחץ בחוזקה על הקצוות כדי לאטום.
4
חותכים גליל נוסף לשניים ומרדדים ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
חותכים 3 אינץ'. איקס 1/4-אין. תתפשטי.
6
מניחים לאורך מרכז קלצונה. כדי ליצור שרוכים, לחתוך ארבעה 1-ב. איקס 1/8-ב. רצועות; מקום על פני רצועת מרכז.
7
חותכים שני 4 אינץ'. איקס 1/4-אין. חתיכות בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
מניחים אחד על פני כל קצה קלצונה, מתעקל ליצירת צורת סהר.
9
מעבירים לתבנית אפייה משומנת. מברישים קלות צמרות בשמן. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 16-17 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
חותכים קלצונים לשניים לפני ההגשה.