המתכון של אבא Ratatouille יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. מתאבן זה יש 289 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה הוא אהב על ידי 956 אוכל וטבחים. אם יש לך פלפל טחון, סקווש, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בצל Sauté ושום: באמצעות מחבת תנור הוכחה גדולה מעל חום גבוה בינוני, בצל sauté ב 2 כפות של שמן זית עד שהם מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
Sauté קישואים: בעוד בצל ושום מתבשלים על אש נמוכה, חום 2 כפות של שמן זית במחבת אחרת על חום גבוה. ברגע שהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים במהירות מספיק קוביות קישואים בבת אחת כדי לכסות את תחתית המחבת.
הסר את הגבעולים מעגבניות, וקרוס את התחתית עם סכין. לצלול את העגבניות לתוך מים רותחים במשך דקה או שתיים, עד העור מתחיל ליפול משם. לשטוף במים קרים ולהסיר את העור.
חותכים עגבניות חצי לאורכו, להסיר זרעים, קוצצים גס, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
הפוך זיגוג: לאחר הירקות היו בתנור במשך חצי שעה, להסיר מהתנור, לנקז ירקות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. חתיכות משחי נקי (אם בכלל) את החלק התחתון של מחבת עם מגבת נייר.
שלב ירקות מבושלים עם עגבניות קצוצות: כאשר כל המיצים הופחתו, להחזיר ירקות למחבת הכבדה. בשלב זה ratatouille צריך להיות לח ומבריק, עם מעט מאוד נוזל. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1
הסר את עלה המפרץ, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אם המשרתים כמנה בצד חם, לתת את ratatouille לעמוד במשך 10 דקות, רק מספיק כדי "לבשל" את העגבניות. ניתן להגיש את ratatouille בטמפרטורת החדר או בקירור ומחומם למחרת.