השפמנון של אלי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? השפמנון של אלי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול cajun, בזיליקום, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : השפמנון של אלי, סלט הכרוב הדרום-מערבי של אלי קריגר, ו פסטה פרימוורה של אלי קריגר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לרסס פאם על תבנית האפייה.
מערבבים שום וחלב בקערה (או צלחת עוגה) בצד.
שלב קמח תירס, טימין, בזיליקום, פלפל לימון, ו cajun תיבול בקערה (או צלחת עוגה), להפריש פילה שפמנון לטבול בחלב ואז בתערובת cormeal.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומפזרים דגים עם פפריקה.שפמנון ספריי עם ספריי בישול.
אופים במשך 20 - 30 דקות, עד הקרום הוא זהב פתיתי דגים בקלות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו