זר שומשום קלוע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו זר שומשום קלוע. מתכון זה מכין 12 מנות עם 222 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלב חם בתוספת 2 כפות חלב חם, מלח, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו זר כתום קלוע, לחם זר קלוע, ו כיכר שומשום קלועה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים בחלב חם.
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הביצה, המלח ו -2 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשליש. מעצבים כל מנה ל -22 אינץ'. צמה; קמצוץ מסתיים יחד כדי ליצור טבעת. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.