קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זר שומשום קלוע

זר שומשום קלוע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו זר שומשום קלוע. מתכון זה מכין 12 מנות עם 222 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלב חם בתוספת 2 כפות חלב חם, מלח, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו זר כתום קלוע, לחם זר קלוע, ו כיכר שומשום קלועה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הביצה, המלח ו -2 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשליש. מעצבים כל מנה ל -22 אינץ'. צמה; קמצוץ מסתיים יחד כדי ליצור טבעת. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'