חביתת צ'ייב גרוייר
חביתת גרייר צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 336 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אם יש לך עירית, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו חביתת תרד וגרוייר, חביתת תנור גרוייר ופרושוטו, ו פופאובר גרוייר צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להכות ביצים יחד היטב עם מלח, פלפל, ושמנת.
מניחים מחבת nonstick 7 אינץ ' על חום גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף חמאה. מערבולת חמאה סביב למעיל.
תן קצף חמאה, אבל לא נותן לו להפוך חום.
תן לביצים לרחוש, חכה שלוש שניות, ואז ביצים למעלה עם עירית guyere.
הזז מחבת שמאלה וימינה, הזזת הביצים סביב כדי אפילו, ואז לתת להם להתיישב על 5 שניות.
הרם את הידית של פאן מעט ומוטה נמרצות פאן לקראתך, גורם הביצים להיות מושלך על הצד הרחוק של המחבת. לעשות את זה 5 פעמים, פעם בשנייה, או עד צורה נכונה נוצרת.
הטה מחבת גבוהה והחזק את החלק עם הביצים מעל המבער במשך 5 שניות נוספות.
כדי לגלגל חביתה על הצלחת, להביא את המחבת לצלחת. מקם את השפה הרחוקה בקצה אחד של הצלחת, מחזיק את הידית גבוהה. לדחוף ידית על פני הצלחת, גורם הביצים להתגלגל על עצמם על הצלחת.
מקשטים עם עירית יותר, אם תרצה.