קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

חג אפוי אלסקה

חג אפוי אלסקה
חג אפוי אלסקה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 799 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קרם של טרטר, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: חג אפוי אלסקה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה.

הוראות

1
קו קערה 3 ליטר עם ניילון נצמד. מלא את הבסיס של קערה עם גלידת מנטה; שכבה עם גלידת שוקולד צ ' יפס מנטה, ולאחר מכן לסיים עם שכבה של גלידת וניל. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף להקפיא עד גלידה קשה מאוד, לפחות 4 שעות או עד 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ תבנית עוגה עם ספריי בישול, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ונייר קלף ספריי עם תרסיס nonstick בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מניחים חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית על סיר של מים חמים (או דוד כפול) ומערבבים את החמאה והשוקולד עד מומסים. זה יכול להיעשות גם במיקרוגל על ידי הצבת חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 עד 2 דקות או עד נמס, ערבוב פעם אחת. להפריש להתקרר
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים, סוכר ווניל עד בשילוב טוב. בקערה בינונית אחרת, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
5
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לביצים ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מוסיפים את הקמח לתערובת השוקולד ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
יוצקים לתוך מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
אופים 50 דקות עד 1 שעה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
כאשר בראוני הוא מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל בראוני החוצה על צלחת שטוחה גדולה, abvenproof. Unmold כיפת הגלידה על גבי שכבת בראוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
10
תחזיר למקפיא.
11
עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר במשך 2 דקות במהירות בינונית גבוהה. הגבר את המהירות לגובה והוסף את הסוכר בזרם איטי עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
12
הסר את כיפת הגלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
13
הסר ניילון נצמד. לכסות את כיפת הגלידה עם מרנג, מכסה אותו לחלוטין, באמצעות החלק האחורי של כף לעשות פסגות swirly. להקפיא לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מחממים את התנור ל-500F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
15
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד הפסגות להתחיל להפוך צבע חום זהוב. לקבלת חיתוך קל יותר, בואו עוגה לעמוד במשך 30 דקות. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה