Pannetone חג המולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חלב חם, צימוקים, קרם מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 29%. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).
מערבבים שמרים וחלב בקערה בינונית; להקציף עד חלקה. מערבבים 1 קמח כוס עד מעורבב היטב; לכסות ולתת לעלות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
4
שלב 1/2 כוס חמאה, סוכר, ומלח בקערה; הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 עד 5 דקות או עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץ
5
להוסיף קליפת תפוז וניל; לנצח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
בֹּטֶן
6
מוסיפים 3 כוסות קמח לסירוגין עם ביצים, מתחיל ומסתיים בקמח. מערבבים בתערובת שמרים. להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש עד חלקה תוך קיפול בהדרגה בתערובת פירות (8 עד 10 דקות).