חומוס בקארי עם זנגביל טרי וכוסברה
חומוס בקארי עם ג'ינג'ר טרי וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, תרמילי הל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו המבורגר טונה טרי עם ג'ינג'ר וכוסברה, תירס מוקפץ עם זנגביל, שום וכוסברה טרייה, ו חומוס בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים היטב את החומוס ומניחים אותם בתוך הכיריים האיטיים יחד עם המים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, עד החומוס הם מכרז.
במחבת סאוטה גדולה, חום את הבצל בשמן שומשום עד חום כהה בצבע, כ -15 דקות.
מערבבים את זרעי הכמון, פלפלים, ציפורן, הל, אבקת צ 'ילה, ג' ינג ' ר, כורכום, garam masala, וקיין בטחנת קפה חשמלית או מרגמה ועלי לטחון לאבקה גסה.
מוסיפים את התבלינים הקרקעיים גס לבצל וממשיכים לבשל עוד 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והתבלינים לחומוס המבושל. להתאושש ולהמשיך לבשל עוד 30 עד 60 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה כף יד, purée חלק החומוס ב הכנס כדי לעבות את התערובת.
מוסיפים מלח לפי הטעם, ואז מוסיפים את מיץ הלימון. מצקת לתוך קערות, להוסיף מנה של יוגורט, ומקשטים עם פרוסות צ ' ילה ועלי כוסברה.
הייתי נהנה מיין לבן בהיר עד בינוני, כגון פינו גרי, פינו בלאן, או רואדה ספרדית או Albariño.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA