חזה חנוכה של אלן
חזה חנוכה של אלן הוא מתכון יהודי שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -45 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 542 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 31 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מרק בצל, מרק בקר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 90% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חזה בקר ברביקיו , חזה בקר מטוגן בירה עם רוטב דינג דאנג טוב , וחזה בקר קלוע ביין אדום .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים מחבת צלייה גדולה על אש בינונית-גבוהה וצורבים חזה בקר, כשהצד השומן למטה בהתחלה, עד להשחמה מכל הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מסירים את החזה ומניחים בצד.
מניחים פרוסות בצל בתחתית תבנית הצלייה; יוצקים קופסת מרק בקר אחת, קופסת מרק בצל צרפתי אחת ופחית בירה אחת על הבצלים.
הניחו את החזה לתוך תבנית הצלייה; יוצקים את הפחיות הנותרות של מרק בקר, מרק בצל צרפתי ובירה על החזה. מכסים את תבנית הצלייה במכסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 30 דקות.
מוציאים את החזה המקורר מתבנית הצלייה ועוטפים היטב בנייר אלומיניום.
יוצקים מיצי מחבת ובצל לכלי אחסון מזון ומכסים היטב במכסה. מקררים את מיצי הבקר והמחבת למשך הלילה.
למחרת, מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
יוצקים מיצי מחבת ובצל לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
פתחו את החזה, חתכו כל שומן גלוי ופורסים דק לרוחב גרגר הבשר.
מניחים פרוסות חזה לתוך מיצי המחבת.
מחזירים לתנור ואופים עד שמיצי המחבת מסמיכים והבשר חם, כ-45 דקות נוספות.