חזה עוף ממולא קריאולי
חזה עוף ממולא קריאולי לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 434 קלוריות. מתכון זה משמש 3. 59 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. אם יש לכם פטריות כפתורים, חזה עוף, נקניק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 84%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה עוף ממולא קריאולי, חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא.
הוראות
להכנת מלית: נקניק חום במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה; ברגע שהנקניק מתחיל להשחים, מוסיפים פטריות ומקפיצים במשך 5 דקות, ואז מוסיפים בצל ירוק ושום ומקפיצים עוד 2 דקות.
הסר את תערובת המילוי מהאש, הכניס למעבד מזון והוסף 1 כף רוטב לסלט. מעבדים לאט במעבד, קוצצים גס.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
חותכים 2 אינץ ' חריצים בצדדים של חזה עוף וכאלה עם מלית כמו השד יחזיק. מתבלים את שני צידי השדיים בנדיבות בתיבול בסגנון קייג 'ון וצורבים במחבת חמה למשך 1 עד 2 דקות לכל צד, ואז מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם שאריות מלית הנותרים 3 כפות רוטב סלט.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות או עד שהעוף מבושל והמיצים צלולים.