קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

חזה פסיון עם חומץ סיידר, תפוחים ורימונים

חזה פסיון עם חומץ סיידר, תפוחים ורימונים
גשו לסופר וקנו שאלוט, ציר עוף, חזה פסיון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים, ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר, ו חזיר צלוי עם תפוחים, חומץ סיידר ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שדיים פאונד בקלילות עם פטיש בשר לעובי עקבי. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. במחבת סאוט 10 אינץ 'עד 12 אינץ', מחממים חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים חזה פסיון, עור למטה, ומבשלים עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
4
מניחים מחבת בתנור 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר מחבת מהתנור והשדיים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים שאלוט למחבת ומערבבים. מבשלים מעל חום בינוני עד מתרכך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים חומץ סיידר ותפוחים ומבשלים עד שהחומץ מתפוגג בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
מוסיפים מלאי ושמנת ומביאים לרתיחה. החזרת חזה פסיון למחבת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד. רוטב כפית מעל ומפזרים זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה