קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

חזה פסיון עם חומץ סיידר, תפוחים ורימונים

חזה פסיון עם חומץ סיידר, תפוחים ורימונים
גשו לסופר וקנו שאלוט, ציר עוף, חזה פסיון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים, ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר, ו חזיר צלוי עם תפוחים, חומץ סיידר ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שדיים פאונד בקלילות עם פטיש בשר לעובי עקבי. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. במחבת סאוט 10 אינץ 'עד 12 אינץ', מחממים חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חזה פסיון, עור למטה, ומבשלים עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
4
מניחים מחבת בתנור 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מחבת מהתנור והשדיים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים שאלוט למחבת ומערבבים. מבשלים מעל חום בינוני עד מתרכך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חומץ סיידר ותפוחים ומבשלים עד שהחומץ מתפוגג בחצי.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
מוסיפים מלאי ושמנת ומביאים לרתיחה. החזרת חזה פסיון למחבת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד. רוטב כפית מעל ומפזרים זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'