חזיר מזוגג ג'לפנו הדרים
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית ידידותית לפודמפה? חזיר מזוגג ג'לפנו הדר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 10 מנות עם 464 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלפיניו, ג'לי פלפל, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלפל ג'לי קמח תירס עוגיות טביעת אצבע כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו סטייקים ראנץ 'עם הדר-ג' לאפה מוגו מוג'ו, קרניטות הדרים מכיריים עם ג'לאפה איוויטו כבוש ובצל אדום, ו סטייק חזיר מזוגג ג'לפנו (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לחזיר לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.חתוך כל עור מהחזיר במידת הצורך. ציון החזיר דרך השומן בתבנית צולבת אלכסונית מבלי לחתוך לבשר.
מניחים את החזיר, בצד שטוח כלפי מטה, על רשת בתבנית צלייה.
יוצקים 1/4 אינץ ' מים לתחתית התבנית. צולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ -130 מעלות פרנהייט, בערך 2 1/2 שעות או 15 דקות לקילו.
בינתיים מקציפים יחד את מיצי הלימון והליים, ג 'לי הפלפל, רוטב ווסטרשייר וג' לפנו בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומצמצמים עד להסמכה לכ -3 / 4 כוס, כ -20 דקות.
מוציאים את החזיר מהתנור כשהוא הגיע ל -130 מעלות פרנהייט. הגדל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות פ.כפית או מברשת חצי זיגוג בכל רחבי בשר חזיר.
מוסיפים מים לפי הצורך לתחתית התבנית. מחזירים את החזיר לתנור וצולים, מתבשלים כל 10 דקות עם הזיגוג שנותר עד שהוא מבריק, מזוגג ומשחים היטב, כ-45 דקות נוספות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. סנגרה דה טורו קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![סנגרה דה טורו קאווה]()
סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלג עדין ומתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הדרים ותווי אניס. בועות שמנת, עסיסיות ורעננות.יפה כמו אפריטיף או מזווג עם דגים ופירות ים.