ניתן להכין את המתכון חזיר מתוק ומתובל עם תפוחים ברוטב Unagi תוך שעה ו-25 דקות בערך . מנה אחת מכילה 360 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 ומחירו 2.44$ למנה . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, פלפל, אבקת צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 69% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל , צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל ובשר חזיר צלוי עם רוטב מחבת בצל מתוק חריף .
הוראות
1
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הג'ינג'ר, הסוכר החום ואבקת הצ'ילי. מבשלים ומערבבים מספר דקות עד שהסוכר החום נמס והג'ינג'ר ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
2 פאונד שקדי חזיר, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 תפוח אדום - מגורע וחתוך לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב והשום. מגבירים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים את רוטב הסויה, רוטב האנאגי, הפפריקה, מירין ותמצית הקוקוס לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוס
צלי חזיר שלם, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טריים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את קוביות החזיר וציר העוף; להחזיר לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך ואינו ורוד יותר במרכזו, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
ממיסים את עמילן התירס במים; מערבבים לתוך בשר החזיר המבעבע.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים את קוביות התפוח והתפוז; מכסים ומבשלים עד שהתפוח מתרכך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הבזיליקום, הבצל הירוק והפלפל השחור; מבשלים עוד 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)