זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם ג'ינג'רוט, מיץ ליים, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: חזיר מטוגן במחבת עם סלט אפונה, חזיר מוקפץ, אפונה שלג ואטריות אורז, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר.
הוראות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים עד מעורבב; לשפוך 1/4 כוס על בשר צלחת רדודה. מערבבים. מקררים 15 דקות. כדי להשרות
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, יוצקים מספיק מים רותחים על אטריות כדי לכסות לחלוטין; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות. או עד מתרכך; לנקז. לשטוף אטריות עם מים קרים; לזרוק עם ירקות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה. מבשלים בשר במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם. כפית על תערובת אטריות.