חזיר פריך בסגנון יפני הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא קורנפלור, יין אורז, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף מטוגן בסגנון יפני פריך Tidbits, מנגל חזיר בסגנון יפני-חזיר Yakiniku, ו חזיר צלוי בסגנון איטלקי עם פצפוצים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את החזיר במלח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים את יין האורז ו 1 כפית זנגביל וממרחים על החזיר. ערם את החזיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יין אורז
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
לקלף, רבע זרע המלפפונים; לחתוך לתוך חניתות 4 אינץ'. לזרוק עם הסוכר והחומץ. טוסט פתיתי הפלפל עם 1 כף מלח במחבת מעל חום בינוני, על 4 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנצח את הביצים עם 1/2 כוס מים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שים את panko ו קורנפלור ב 2 קערות רדודות נפרדות. לדלות כל חתיכת חזיר בקורנפלור, לטבול ביצה, ואז מעיל עם panko.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חום 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את החזיר בקבוצות עד הזהב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
8
מפזרים את המלפפונים עם כמה מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מערבבים את רוטב tonkatsu ואת הג ' ינג ' ר 1/2 הנותרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה