חלבון קנביס אמרנט
Amaranth חלבון קנבוס Poppers עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 797 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. אם יש לך מחבת, פלפל קאיין, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קערת הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם שוקולד צ'יפס Paleo Zucchini כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: חטיפי חלבון קנבוס, חטיפי גרנולה חלבון קנבוס, ו בננה קנבוס חלבון ברים.
הוראות
בוא נעשה קצת כיף עכשיו. אני חושב popping תבואה amaranth הוא אחד הכי חמוד פעילויות המטבח אחד יכול להשתתף.
מניחים המחבת הטובה ביותר שלך על חום גבוה וכאשר טיפת מים נעלמת מיד כאשר ירד ב, המחבת שלך מוכנה. פופ amaranth על ידי הצבת 1 כף של תבואה בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן במשך כ 15 שניות עד זרעים פופ. לאחר שהם פופ, להעביר קערה ולהוסיף את הכף הבאה של amaranth למחבת עד שאתה מקבל 1 כוס של amaranth צץ.עכשיו, קראתי שמחבת משומנת קלות בשמן קוקוס גם עובדת היטב, אבל הניסיון שלי היה שמחבת בלתי משומנת בחום גבוה מניבה תוצאות נהדרות. אז אני חושב שזה תלוי במחבת ובטווח אתה מבשל עם. אל תתייאשו אם הדגנים לא פופ מיד, רק להתאים את הטמפרטורה עד שתמצא את השילוב שעובד במטבח שלך.לאחר כל amaranth שלך הוא צץ, מקום בקערה רדודה ולהניח בצד. עכשיו מאפשר ליצור בצק בננה מתוק תאריך לאגד פופרס שלנו. בבלנדר, מניחים בננה, תאריכים וסירופ מייפל ומערבבים עד חלקה.
יוצקים להדביק לתוך קערה גדולה עם האגוזים ומערבבים היטב. מקפלים בזרעי הקנבוס שלך.באמצעות כפית קטנה, לגרוף אגוז הבננה שלך תערובת קנבוס לתוך amaranth צץ שלך. מעיל מנה שלך עם amaranth צץ, להתגלגל ביד שלך עד שיש לך כדור מצופה לחלוטין.המשך עד שתשתמש בכל התערובת שלך ותפוצץ amaranth.לאחסן פופרס במיכל זכוכית אטום במקרר שלך, מקפיא או שאתה יכול לייבש אותם ולשמור אותם במזווה שלך. אם אתה רוצה להאריך את חיי המדף של חטיף זה, ואז לייבש את poppers שלך על 6-8 שעות. האם אתה אוהב את המתכון הזה?להיות בובה וציוץ על זה, להצמיד אותו ו/או לשתף אותו Facebook (אני בטוח כמה אנשים שם בחוץ בעולם יהיה אסיר תודה שעשית).שיתוף כללים ואני בטוח מעריך את זה.ובגלל שאני אוהב את יו