קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

חם וברוקולי אופים

חם וברוקולי אופים
בשר חזיר וברוקולי לאפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל טחון, חזיר, קולבי-מונטריי גבינת ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חם ברוקולי לאפות, ברוקולי חם לאפות, ו ברוקולי אופים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפסטה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
ניקוז.
4
להפשיר את הברוקולי בתנור מיקרוגל עד שתוכל לפרק אותו לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את בשר החזיר חתוך בשמן החם עד הקצוות מתחילים חום, על 10 דקות. מערבבים בברוקולי ומבשלים ומערבבים עד שהמים העודפים מתבשלים והחזיר והברוקולי חמים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר קצוץחזיר קצוץ
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
יוצקים בצנצנת רוטב אלפרדו והחלב; מערבבים כדי להתמזג, מפזרים פלפל, ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים הכל יחד כדי לצפות את הפסטה עם רוטב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
מורחים את תערובת הפסטה מבעבעת לתוך צלחת האפייה מוכנה, העליון עם גבינת ג ' ק קולבי-מונטריי גרוסה, ואופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם והגבינה נמסה ומתחילה חום, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)