קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

חשיש סלמון מעושן עם שמיר ויניגרט

חשיש סלמון מעושן עם שמיר ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קוויאר סלמון, חזרת, סלמון מעושן קר במרכז סקוטי בחתיכה אחת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שמיר מעושן - סלמון חשיש, חשיש לארוחת בוקר עם סלמון מעושן ושמיר, ו סלמון מעושן וחשיש שמיר עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את רוחב הסלמון לרצועות 1 אינץ'. בסיר בינוני של מים רותחים, לחלוט את הסלמון עד מבושל רק דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים על מגבות נייר ופורצים לפתיתים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
צולים את הפלפל האדום ישירות מעל להבת גז נמוכה או מתחת למטלית, והופכים מדי פעם, עד שחרוכים קלות בכל מקום, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
להעביר לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 15 דקות. פיל, ליבה וזרע את הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
6
במעבד מזון מיני, מחית 1 כף של השמיר עם מיץ לימון ושאלוט. בזרם איטי, יציב, להוסיף 2 כפות בתוספת 2 כפיות של שמן זית ולעבד עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
בסיר מצויד בסל קיטור, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 4 דקות. בקערה בינונית, לזרוק את תפוחי האדמה עם פלפל קלוי, סלמון מעופף, חזרת ואת 2 כפות הנותרים של שמיר. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
11
מוסיפים את תערובת החשיש בשכבה זוגית ומטגנים על חום גבוה בינוני עד לזהב ופריך בתחתית, כ -3 דקות. לגרד את החשיש ולהפוך; להמשיך טיגון עד זהב פריך בכל רחבי, כ 8 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחות. למעלה חשיש עם ביצים עלומות, טפטוף עם ויניגרט ומקשטים עם קוויאר סלמון.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון
ביצה עלומהביצה עלומה
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
12
הגישו מיד.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.