קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

חתיכות מגעילות: תבשיל טלה טריפה

חתיכות מגעילות: תבשיל טלה טריפה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חתיכות מגעילות: תבשיל טלה מעיים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו זר garni: פטרוזיליה, שמן צמחי, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הקטעים המגעילים: Sopaipillas, חתיכות מגעיל: מילט Cod, ו הנאסטי ביטס: פיצת אוזן חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יומיים מראש, לשפשף את רגלי החזיר או חוטמי יבש. לשפשף עם 1 כף מלח ועשבי תיבול מעורבים. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
למחרת, להשרות את מעיים 3 כוסות מים קרים, יחד עם חומץ, במשך 1 שעה. לשטוף ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
מניחים את מעיים בקומקום עמוק, מכסים במים קרים, ומביאים לאט לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות; ניקוז. ברגע מעיים הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מחממים התנור ל 210 F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מניחים את הירקות בתוך תבשיל 7-9 ליטר, רצוי כלי חרס או אמייל יצוק ברזל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6
מוסיף את מעיים, זר עשבי תיבול, יין, רסק עגבניות, וזעפרן. יש לשטוף את רגלי החזיר או את האף ולהוסיף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זעפרןזעפרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים מספיק מים ושמן לכוס 3/4 של קמח לעשות משחה עבה לחה ולא דביק, ומסוגלים להיווצר לתוך חבל ארוך. חותם את הסיר עם סרט של הדבק הזה, דואג ללחוץ על הבצק נגד מכסה הכלי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מניחים את הסיר על מדף התנור המרכזי לבשל במשך 12 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
שתים עשרה שעות מאוחר יותר או למחרת בבוקר, מסננים את התוכן: אם השתמשת trotters, debone את הרגליים ולהניח בצד את הבשר. באמצעות מסננת, לחץ על הירקות עם גב כף כדי לחלץ את כל המיצים לפני השלכת. השאר את החוטמים כפי שהם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
חותכים את החזיר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
11
מניחים את מעיים והבשר לתוך קערה עמוקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
אפשר לשומן לעלות אל פני השטח של נוזל הבישול. תרפרף ותשליך את כל השומן.
13
מניחים את הנוזל degreased בסיר עמוק ומרתיחים, ברפרוף, עד מופחת זה הופחת ל 3 כוסות של מרק עבה, בשרני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
יוצקים את המרק על מעיים ורגלי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
15
מגישים תוך צנרת-חם, עם שפע של לחם פריך טוב בצד כדי לספוג את מיצי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
אם לא מגיש מיד, לכסות את הקערה ומקרר עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות