טאקו בסגנון טקריה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, גבינת cotija, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: טאקו בסגנון טקריה-Carne Asada, טאקו בסגנון טקריה-Carne Asada, ו בשר מגורר בסגנון טקריה.
הוראות
1
להניח את סטייק האגף בתבנית אפייה זכוכית גדולה. בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומץ, רוטב סויה, 4 שיני שום, מיץ של שני לימונים, ושמן זית. מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, אורגנו, כמון ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
להקציף עד היטב מעורבב, ואז לשפוך על סטייק בצלחת. הפוך פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים. מכסים בניילון נצמד, ומרינדה ל-1 עד 8 hours.In קערה קטנה, מערבבים יחד 1 בצל לבן קצוץ, כוסברה, ואת מיץ 1 סיד. להפריש להשתמש כעוגת טאקו.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 כף סוכר אדום גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. טוסט תרמילי צ ' ילה במחבת במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר לקערת מים להשרות במשך כ -30 דקות. מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים את העגבניות, 1 בצל, jalapenos, ו 4 שיני שום על תבנית אפייה. צלי בתנור במשך כ 20 דקות, עד קלוי אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את הירקות הקלויים, ספוג תרמילי צ ' ילה לתוך בלנדר או מעבד מזון, יחד עם מלח ופלפל. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים את סטייק האגף במרינדה לקוביות או רצועות. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר מבושל דרך ורוב הנוזל התאדה.לחמם את הטורטיות במחבת במשך כדקה בכל צד כדי להפוך אותם גמיש. טורטיות ניתן גם לחמם בתנור מיקרוגל. מסדרים שניים או שלושה טורטיות על צלחת, ומניחים כמות נדיבה של בשר עליהם. למעלה עם קמצוץ של תבלין בצל וכפית גדולה של סלסה מחית.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
קציצות עוף צמחוניות קפואות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.