טאקו דגים בגריל עם סלט כרוב חלפיניו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 341 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מהי-מאי, פפריקה, טורטיות תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם צנון כרוב כרוב, טאקו דגים דרומיים בגריל עם כרוב סלט, ו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו.
הוראות
1
גריל מחממים לחום בינוני-גבוה (350 עד 400).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מברשת על פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
דג גריל 5 דקות בכל צד; טורטיות גריל 30 שניות בכל צד. דג פתית לחתיכות בגודל ביס.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.